"Atletiekfeest voor iedereen t/m 12 jaar"

21 juni 2020

Nieuws item tumbnail

Tweede editie groot feest

ROTTERDAM - De tweede Nelli Cooman Mile gaat in de boeken als een geslaagd evenement. Kinderen met en zonder lidmaatschap van een atletiekclub, met of zonder beperking hebben op de atletiekbaan van PAC in Rotterdam met elkaar gesport.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Familiekarakter nog groter

ROTTERDAM - De tweede editie van de Nelli Cooman Mile op zondag 16 juni bij de atletiekbaan van PAC in Rotterdam krijgt een steeds groter familiekarakter. Precies in het gedachtegoed van Rotterdamse Sporticonen dat iedereen op een evenement met de naam van een Rotterdams sporticoon moet kunnen deelnemen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Familie Bakker weer met drie

ROTTERDAM - Net als vorig jaar komt de familie Bakker met z’n drieën naar de Nelli Cooman Mile. Kevin en de tweeling Lieke en Anouk staan op de lijst met inschrijvingen voor de tweede editie van het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de voormalige wereldkampioene en wereldrecordhouder op de 60 meter sprint indoor.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Al 20 aanmeldingen 2019

ROTTERDAM - Voor de tweede Nelli Cooman Mile op zondag 16 juni 2019 hebben zich reeds twintig kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar aangemeld. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de voormalige wereldkampioene op de 60 meter sprint indoor wordt andermaal in samenwerking met atletiekvereniging PAC aan de rand van het Kralingse Bos in Rotterdam gehouden.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Samenwerking PAC verlengd

ROTTERDAM - Twee dagen na afloop van de eerste Nelli Cooman Mile heeft Rotterdamse Sporticonen na een evaluatie met het bestuur van PAC de samenwerking met de oudste atletiekvereniging van ons land voor het levende eerbetoon aan de voormalige wereldkampioene op de 60 meter sprint verlengd. 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Den Ouden eerste voor 2019

ROTTERDAM - Tessely van den Ouden is de eerste naam op de lijst met aanmeldingen voor de tweede Nelli Cooman Mile.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Geslaagde eerste editie Mile

ROTTERDAM - Kinderen met een beperking bestaan volgens Rotterdamse Sporticonen niet.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Meer dan 90 aanmeldingen

ROITTERDAM - Het aantal deelnemers aan de eerste Nelli Cooman Mile op zondag 17 juni op het complex van PAC in Rotterdam is de grens van negentig kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar gepasseerd.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Startschot om 12.00 uur

ROTTERDAM - De eerste Nelli Cooman Mile op het complex van PAC aan het Langepad in Rotterdam krijgt een ander aanvangstijdstip. 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Al 40 aanmeldingen

ROTTERDAM - Het aantal aanmeldingen voor de eerste Nelli Cooman Mile op zondag 17 juni is opgeklommen naar veertig kinderen.

Lees verder